❤

EXPOS & WHAT NOT

UTSTÄLLNINGARPosted by Paula Thu, March 07, 2013 10:14:47
Usch, tror verkligen att jag brände ut mig själv med att ha så många utställningar förra året. Är inte sugen på att ha en enda i år. Jag vet att jag säkert kommer bli exalterad och peppad att ha utställning om ett tag igen men just nu vill jag helt enkelt inte..

Utställningar för mig innebär såklart mycket skoj, träffa följare/kunder och härlig känsla att få visa upp det man arbetat med. Men innebär även mycket stress, jobbiga deadlines och nervositet, vilket jag oftast klarar utan problem men just nu är jag inne i en period där jag vill leva så harmoniskt som möjligt trots att jag arbetar så himla mycket. Det blir då så dumt att lägga på extra press och arbetsbörda om jag vill fortsätta klara balansen. Men får se hur jag gör..

Närmast har jag ju tänkt att Stockholmarna och dess besökare ska få möjlighet att se tavlorna "in real life" på en utställning i april och har fått in många erbjudanden om vart den ska hållas vilket är smickrande. Så hoppas att jag i veckorna kan få upp peppen och bestämma mig.

En sak ni skulle kunna hjälpa mig med är faktiskt val av utställningsställe (svar på mailen helst men går bra att kommentera också):

Vill ni helst att jag ställer ut på trevligt och centralt Galleri ( förmodligen något av de som hört av sig belägna i vasastan) eller vill ni att jag ställer ut på ett pulserande och centralt ställe där ni även kan ta ett glas i baren och äta gott samtidigt som ni kollar in konsten? kontakt@paulafagnell.com


Translate (somewhat hilariously) here: Google Translate

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Nilla Thu, March 07, 2013 15:12:08

tycker du ska ha utställning på ett ställe man kan dricka vin och ta med kompisar till. inte galleri