❤

VAD HÄNDE SEN?

PÅ VÄGGENPosted by Paula Wed, June 20, 2012 20:34:43
Åh, vad jag älskar att få se bilder på hur tavlorna hamnar. Sååå kul! Inte nog med att jag nog har världens bästa och snällaste kunder, är även så himla bortskämd med att tavlorna hamnar i fantastiskt vackra hem också. Så här fint bor "Puppy Love" nu till exempel.. ♡♡

  • Comments(1)//konstbloggen.paulafagnell.com/#post198

HOMESTYLING & MINA TAVLOR GÅR HAND I HAND :)

PÅ VÄGGENPosted by Paula Mon, May 28, 2012 17:18:29
Finns ju typ inget som är så himla roligt som att hitta mina verk på era väggar när man surfar runt och inspireras på hemnet.se.
För min del så är det en sådan grej jag aldrig kommer att vänja mig med och det känns fortfarande så himla sjukt. Jag måste säga att jag fasiken älskar känslan när man bläddrar bland objekten i tidningen eller på nätet och stöter på en tavla som jag skapat. Får liksom en liten adrenalinkick. :)

Så tänk på det när det börjar närma sig försäljning av ert hem, en stor tavla i härliga färger gör mycket för hemmets intryck. Hihi! Här kan ni inspireras, On wall.

Denna fick jag nys om idag (med ett 1x1m beställningsverk som jag målade för ett tag sedan):

http://www.brspec.se/beskrivning.aspx?guid=417IF0STQ35R00QD&typ=CMBoLgh&skin=brspec

  • Comments(0)//konstbloggen.paulafagnell.com/#post189

NEJ MEN, SE DÄR!

PÅ VÄGGENPosted by Paula Sun, March 18, 2012 16:02:42

Ganska mysigt att hitta sina egna tavlor på väggen på en restaurang som man råkar går förbi en sen lördagsnatt.. Så himla kul! :) Kommer aldrig vänja mig med sådant.

  • Comments(0)//konstbloggen.paulafagnell.com/#post166